Persoonlijke kunstzinnige begeleiding in een Oase van rust via meditatief boetseren, schilderen of tekenen (in Coronatijden in mijn tuinAtelier of binnen)

Welkom op 1,5 m afstand. Heb je behoefte aan rust, balans en meer jezelf zijn? Hou je van creative werkvormen of om iets nieuws in deze richting te ontdekken? Kunstzinnige expressie kan helpen om tot ontspanning en rust te komen in tijden van persoonlijke verandering, verlies, zich bevinden in stresssituaties, burnout ... Met je handen in de klei en vormend vanuit je hart kom je weer in verbinding met jezelf en met het wezenlijke. Uit de malstroom van je gedachten via geleide meditatie en mindfuloefeningen in je lijf komen en schilderend ervaren wat kleuren met je doen en hoe je dit doet. Kenmerk: aandacht voor je innerlijk, rustige werksfeer en op maat gerichte creatieve begeleiding. Belangrijk is het creatieve proces en de therapeutische ervaring en niet zo zeer een perfect werkstuk.

De kosten zijn: kennismakingsles van een uur is 25 euro; een serie van 5 keer is 250 euro of een losse les 60 euro, studenten en minima 5 keer voor 175 euro. Een sessie duurt rond anderhalf uur. De prijzen zijn incl.materiaal. Heb je interesse of vragen laat het me weten: per mail of tel.0317-415212; Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach,kunstenaar en sociaalpedagoge.

Schilder-Teken-groeps-Atelier op maandagmiddagen in Coronatijden ook in mijn tuin mogelijk

Welkom op 1,5 m afstand leren schilderen en tekenen. In een kleine groep van 3 personen gaan we elke maandagmiddag van 14-16.00 uur aan slag. Het is mogelijk om te tekenen, schilderen, collages te maken en allerlei materialen uit te proberen zoals acrylverf, pastelkrijt, gouache, houtskool. Voor elk wat wils en op zijn/haar niveau. Aan begin en eind hebben we een werkbespreking. Kenmerk: Kleine groep, persoonlijke aandacht,fijne, rustige werksfeer.

De kosten zijn: een losse les is 25.euro. Een serie van 5 keer is 100 euro incl.materiaal. Heb je interesse of vragen laat het me weten per mail of tel.0317-415212; Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach en kunstenaar. Ik vind het een uitdaging om je dat te leren wat bij jou past en je te ondersteunen in het verdiepen van je persoonlijke stijl. Vreugde en plezier in het creëren is daarbij essentiel.

Kloosterweekend met o.a. meditatief boetseren in de Abtij van Postel, België

Wanneer: 09.-11.10.2020; georganiseerd door de Stuurgroep Meditatie vanuit Christelijke Traditie. Info en aanmelding via website: http://www.meditatievanuitdechristelijketraditie.nl

Individuele schilder- tekenles in Coronatijden ook in mijn tuin mogelijk

Welkom op 1,5 m afstand leren schilderen en tekenen. Het is mogelijk om te tekenen, schilderen, collages te maken en allerlei materialen uit te proberen zoals pastelkrijt, gouache, houtskool. Voor elk wat wils en op zijn/haar niveau. Aan begin en op het eind hebben we een werkbespreking. Kernmerk: Individuele aandacht en een fijne werksfeer.

De kosten zijn: een losse les van 1,5 uur is 50 euro; korting voor studenten en minima: 35 euro. Een serie van 5 keer is 225 euro, met korting 175 euro. De prijzen zijn incl.materiaal. Heb je interesse of vragen laat het me weten per mail of tel.0317-415212; Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach en kunstenaar.

DUO-Kunst: Kunstzinnige schilder-, teken- of boetseerworkshop for Two

Allerlei DUO's zijn mogelijk: bijv. met je partner, vriend-in, zus, dochter/zoon …op thema of na eigen wens (innerlijke reis, kleurbeleving…) in mijn atelier of zomers in mijn tuin. Wil je de relatie met iemand verfrissen, verdiepen of gewoon een keer samen genieten van iets anders samen doen? Het is verrijkend om een dagdeel met elkaar kunstzinnig te werken.
De kosten van deze 2 uur durende DUO-workshop €95 euro incl. materiaal en koffie/thee. Locatie:atelier Wageningen.

Workshops voor groepen op aanvraag (bijv.voor een creatieve verjaardag)

Als kunstzinnig coach en kunstenaar bied ik op aanvraag schilder-, teken- of boetseerworkshops aan. Men kan terecht voor een dagdeel. Thema, materiaal, kosten en locatie in overleg en na wens.

q
q
q
q
q
q