Meditatief boetseren (groepsactiviteit met 3 personen, coronaproof) Drie in een: Liefde voor creativiteit, meditatie en natuur

Met je handen in de klei en uit je hoofd. Heerlijk in stilte soms ook met ogen dicht, voelen en kneden wat er wil ontstaan. Dan weer met ogen open waarnemen de vorm verfijnen en uitwerken. Bij het meditatief boetseren gaat het vooral om de innerlijke waarneming en hoe je dit in de klei uit kunt drukken. Op het eind is er een proces-, werkbespreking. Meditatief boetseren is aardend, heerlijk ontspannend en verrassend. Begeleiding: Ruth Eisen, kunstenaar en kunstzinnig coach. We komen een keer per maand op een vrijdagochtend van 10-11.30 uur bij elkaar. De duur van de les is 1,5 uur. De lessen zijn bij droog weer in mijn tuin en anders in mijn atelier. De kosten zijn per keer 25.- euro incl. materiaal. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem a.u.b. contact met me op tel.0317415212 of info@rutheisen.org

Jochem van Gelder meditatief boetserend 2020

Uitzending zondag 16 augustus 2020 Zomerse Streken: Regio Food Valley op TV-Gelderland met presentator Jochem van Gelder en Ruth Eisen tijdens een meditatieve boetseerworkshop in het Arboretum Belmonte Wageningen. Uitzending gemist? Hierbij de link: https://web.omroepgelderland.nl/gelderland_gemist/public/programmas/1004.html?cachebusthash=cde18481 ZIN IN EEN MEDITATIEF BOETSEERWORKSHOP? WELKOM Geef je op onder contact

Persoonlijke kunstzinnige begeleiding in een Oase van rust: meditatief boetseren, schilderen of tekenen

Heb je behoefte aan rust, balans en meer jezelf zijn? Hou je van creative werkvormen of om iets nieuws in deze richting te ontdekken? Kunstzinnige expressie kan helpen om tot ontspanning en rust te komen in tijden van persoonlijke verandering, verlies, zich bevinden in stresssituaties, burnout ... Met je handen in de klei en vormend vanuit je hart kom je weer in verbinding met jezelf en met het wezenlijke. Uit de malstroom van je gedachten via geleide meditatie en mindfuloefeningen in je lijf komen en schilderend ervaren wat kleuren met je doen en hoe je dit doet. Kenmerk: aandacht voor je innerlijk, rustige werksfeer en op maat gerichte creatieve begeleiding. Belangrijk is het creatieve proces en de therapeutische ervaring en niet zo zeer een perfect werkstuk.

De kosten zijn: kennismakingsles van een uur is 25 euro; een serie van 5 keer is 250 euro of een losse les 60 euro, studenten en minima 5 keer voor 175 euro. Een sessie duurt rond anderhalf uur. De prijzen zijn incl.materiaal. Heb je interesse of vragen laat het me weten: per mail of tel.0317-415212; Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach,kunstenaar en sociaalpedagoge.

Schilder-Teken-groeps-Atelier op maandagmiddagen, coronaproof

Welkom op 1,5 m afstand leren schilderen en tekenen. In een kleine groep van 3 personen gaan we elke maandagmiddag van 14-16.00 uur aan slag. Het is mogelijk om te tekenen, schilderen, collages te maken en allerlei materialen uit te proberen zoals acrylverf, pastelkrijt, gouache, houtskool. Voor elk wat wils en op zijn/haar niveau. Aan begin en eind hebben we een werkbespreking. Kenmerk: Kleine groep, persoonlijke aandacht,fijne, rustige werksfeer.

De kosten zijn: een losse les is 25.euro. Een serie van 5 keer is 100 euro incl.materiaal. Heb je interesse of vragen laat het me weten per mail of tel.0317-415212; Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach en kunstenaar. Ik vind het een uitdaging om je dat te leren wat bij jou past en je te ondersteunen in het verdiepen van je persoonlijke stijl. Vreugde en plezier in het creëren is daarbij essentiel.

DUO-Kunst: Kunstzinnige schilder-, teken- of boetseerworkshop for Two

Allerlei DUO's zijn mogelijk: bijv. met je partner, vriend-in, zus, dochter/zoon …op thema of na eigen wens (innerlijke reis, kleurbeleving…) in mijn atelier of zomers in mijn tuin. Wil je de relatie met iemand verfrissen, verdiepen of gewoon een keer samen genieten van iets anders samen doen? Het is verrijkend om een dagdeel met elkaar kunstzinnig te werken.
De kosten van deze 2 uur durende DUO-workshop €95 euro incl. materiaal en koffie/thee. Locatie:atelier Wageningen.

Workshops voor groepen op aanvraag (bijv.voor een creatieve verjaardag)

Als kunstzinnig coach en kunstenaar bied ik op aanvraag schilder-, teken- of boetseerworkshops aan. Men kan terecht voor een dagdeel. Thema, materiaal, kosten en locatie in overleg en na wens.

q
q
q
q
q
q